Yonex SHB-65 X2 Wide, miesten sisäpelikenkä

Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Yonexin uutuus SHB-65 X2 Wide on leveämmällä lestillä varustettu ja paranneltu versio Yonexin SHB-65-klassikkokengistä.


Sulkapallokenkien täytyy tukea jalkaa tehokkaasti joka suunnasta, jonka vuoksi ne voivat tuntua epämiellyttävän ahtailta. Yonex on lievittänyt ongelmaa wide-malleilla, joissa on enemmän tilaa kengän kärjessä, antaen varpaiden levätä luontaisemmassa asennossa. Tämä lisää pelimukavuutta huomattavasti ja parantaa hyppyjä ja ponnistuksia räjähtävissä lähdöissä.


Näissä kengissä on jopa 28% parempi Power Cushion+ -vaimennusteknologia, kuin alkuperäisissä SHB-65-kengissä. Maailmanmestari ja olympiamitalisti Viktor Axelsen suosii myös kyseisen sarjan SHB-65 Z -kenkiä.


SHB-65 X2 Wide on varusteltu Yonexin PowerCushion+ -pohjalla, joka ei ainoastaan vaimenna tärähdyksiä vaan muuttaa ne liike-energiaksi seuraavalle askeleelle. Tämä lisää vauhtia askeleihisi ja auttaa ehkäisemään mailapeleissä yleisiä nivelten rasitusvammoja. Kenkien pohjien Hexagrip-muotoilu takaa hyvän pitävyyden niin eteen ja taakse kuin sivuillekin liikuttaessa. Kengän pohjat ovat myös muotoiltu pyöreähköiksi, joka takaa sulavat suunnanvaihdot ja liikkellelähdöt. Kengän kärki on Yonexin Ergoshape-muotoilua, joka antaa tukea jalan kärkiosalle ja varpaille.


Lisätietoja tuotteesta

Väri
Green